Художествена литература
Научна литература
Справочна литература
Литература за деца
Мултимедийни издания
ENG
Л. Рон Хъбард, САМОАНАЛИЗА
Обичам да помагам на другите и за мен е най-голямо удоволствие в живота да видя как някой се освобождава от сенките, които смрачават дните му.
 
Тези сенки му изглеждат толкова плътни и го притискат към земята, че когато открие, че  може да вижда през тях и да премине през тях, за да излезе отново на слънце, той е безкрайно доволен. А боя се, че и аз съм не по-малко доволен от него.
 
Л.Рон Хъбард
 
30 минути на ден работа по САМОАНАЛИЗА ще ви помогнат:
да мислите по-ясно да повдигнете забележително самочувствието си
да ускорите максимално реакциите си
да преодолявате с лекота бариерите към успеха
да се радвате повече от живота
 
Не е малко, нали? Авторът на най-популярната в света система за самоусъвършенстване – ДИАНЕТИКА се представя за първи път в България с практичния самоучител за проверка и – развитие па потенциала за успех – САМОАНАЛИЗА. От последното му издание само в САЩ са продадени книги за над 10 млн. долара! Равносмет­ката от цялостното творчество на Хъбард е над 130 млн. продадени книги на 33 езика в целия свят, стотици центрове по дианетика на петте континента, десетки престижни международни награди за психология, философия и лите­ратура, неизменно присъствие на името Л. Рон Хъбард във всички класации за най-продавани заглавия. Не е малко, нали?
 
Гарантирани резултати, разбираем език, съвсем опрос­тено ползване, богат справочен раздел и най-важното – човечност, необременена от главоболни технократски дефиниции и рецепти – това е САМОАНАЛИЗА, определена от самия автор като "Прост самоучител с тестове и техники, основани върху откритията, съдържащи се в дианетиката".
 
"Вашите заложби са несравнимо по-добри, отколкото някой някога ви е позволил да повярвате" – твърди Хъбард. Динамичното време изисква динамично поведение в бизнеса и спокойствие в личния живот. САМОАНАЛИЗА може да бъде вашият най-добър шанс да ги постигнете, а това никак не е малко, нали?
 
Самоанализа е постижение. Тя отвори вратите към постигане на целите в моя живот.
Крейг Дженсън,
компютърен консултант
 
Самоанализа учи как да се чувстваш добре. Това е полетът на човешкия дух в положителна посока.
Марта Помрой,
адвокат
Л. Рон Хъбард постави една звездна цел за всички нас. Документира я с чиста наука, преподаде я с чиста любов и остави след себе си нищо повече от чисто вдъхновение."
Чък Кърия, музикант и композитор,
носител на наградата Грами.
 
© 2021 Книгоиздателство "Перо"
Login Form

Забравена парола