Художествена литература
Научна литература
Справочна литература
Литература за деца
Мултимедийни издания
ENG
Сидни Шелдън, НЕПОЗНАТ В ОГЛЕДАЛОТО

Сидни Шелдън, НЕПОЗНАТ В ОГЛЕДАЛОТО

"ГНЕВЪТ НА АНГЕЛИТЕ", "ОТВЪД ПОЛУНОЩ", "НЕПОЗНАТ В ОГЛЕДАЛОТО", "КРЪВНА ВРЪЗКА", "АКО УТРОТО НАСТЪПИ", "СПОМЕНИ ЗА ПОЛУНОЩ", "ПЯСЪЦИТЕ НА ВРЕМЕТО" – всички  бестселъри №1 и всички от един автор – Сидни Шелдън. Още преди да напише първия си роман, Шелдън вече има награда "Тони" за мюзикъла РЕДХЕД и "Оскар" за ЕРГЕНЪТ И БОБИ СОКСЪР. Автор е на сценарии за 24 филма. До днес от книгите му са продадени над 200 милиона по целия свят.
ХОЛИВУД РИПОРТЪР: Крещящо правдив разказ за потайните емоции, амбиции и машинации в шоу биз­неса. Това не е приказното пътешествие в страната на чудесата... Сексуалните и морални компромиси по пътя към славата, властта и най-илюзорната награда – любовта.
 
... Хората в салона се бяха превърнали в публика. И той ги хвана. Хвана ги, мамицата им! Вече нямаше значение, че е в евтина кръчма, пълна с бирени търбуси. Важен бе само смехът им, любовта им. Те прииждаха към Тоби на вълни. Първо ги накара да се смеят, после — да викат. Никога не бяха виждали нещо подобно, нито в това унило място, нито някъде другаде. Ръкопляскаха и крещяха. Още преди да свърши, проклетниците направиха всичко на пух и прах. Бяха свидетели на раждането на феномен.
 
© 2021 Книгоиздателство "Перо"
Login Form

Забравена парола